Jag gillar mackdagar

Jag älskar sånahär dagar, som jag har haft idag. När man vaknar ganska sent, och går runt ensam i sitt hem och bara städar lite, lyssnar på p3, pratar lite i telefon, å äter mackor heeela dagen i pjamas. Det är så himla gosigt och behövande när man annars sliter och krigar 180 i vardagen... Det är skola och jobb och dans och ännu mer skola och sosialt liv och flytt en gång i väckan, med allt va de innebär. Jag får ju inte en lungn stund!
Haha jo men de får jag faktiskt, men ni fattar grejen. Det är underbart med höstlåv!
 
 

whoo let the dogs out?

Jag håller på å tita lite på hundar.. Jag är nämligen så himla sugen på å skaffa en liten hundis!! Det ska va en ganska liten filur som ska va super gosig och vilja mysa i soffan och busa och leka. Och så skulle jag gå långa promenader med den i stan. Shit va mysigt det vore! 
När jag har en fast inkomst och känner mej redo att ta hand om en hund, så ska jag direkt köpa en liten valp.
Jag har tänkt på dvärgshnautzer och långhårig tax. Så jäkla fina. Det är flera i min släkt som har dvärgshnautzers och dom gillar jag fantastiskt mycket, så de lutar väl åt det håller mäst.
Sen så vill jag ha en liten kille, för det blir jobbigt när tjejerna ska ha mens.
 
Min mormor och morfars gosiga dvärgis. Hon är helt underbar!
 

Åh mina drömmar

De här killarna/pojkarna/männen är jag lite kär i. Om någon av dom skulle fria till mej idag skulle jag inte tveka en sekund på å kasta mej runt halsen på honom och kyssa honom å säja oooooohyes, i love you!!
 
Ryan Sheckler
Och jag veeeeeet att han kan få vilken tjej han vill i hela värden!


Marshall Mathers
Och jag veeeeet att han är 40 år!


Danny Saucedo
Och jag veeeet att han har flickvän

Anton Hysén
Och jag veeeeet att han är bög!

Grattis godis!

Igår fyllde värdens gosigaste bästa Balli ååår!!
Hon är ju i usa, och jag önskar värkligne att jag kunde vart med på hennes fölsedag. Men jag vet att hon hade det bra och blev firad på riktigt.
Om ni vill läsa om hennes år i Georgia, så kan ni klicka på bilden och komma direkt till hennes blogg!
 

gbg-sthlm

Nu åker vi strax iväg till göteborg, till min farmoris. Sedan åker vi till stockholm! Vi hörs, tjing!

you´re on my heart just like a tattooooooooo

Okej nu vill jag prata om tattoos. Tatueringar är något som jag alltid tyckt om. Jag tycker det är svin snyggt på killar med fina och välgjorda tatueringar, och på tjejer är det oxå as fint om det är något betydelsefullt. Jag har varit intreserad av att själv skaffa en/några sedan jag va liten. Jag har mäst velat ha bara för att de är fint och en grej som förstärker pärsonligheten typ, men jag har inte ritkigt vetat vad jag vill ha. Jag har både tänkt på å ha något som symboliserar min familj, och något som symboliserar kärlek, lycka och frihet, och sen något som symboliserar min dans. Men nu för några år sedan fick jag liksom nys om ett citat som har betytt en del i mitt liv.
Jag kan säja att det är en rad ur en eminem låt, ett väääldigt fint och starkt citat tycker jag. Men mer än så vill jag inte säja än. Inte för jag tror att folk som läser min blogg ska typ sno min plan. Men jag behöver tänka på det lite mer och så innan jag säjer för mycket.
Om jag inte va så förnufftig som jag faktist är, så skulle jag göra den så fort jag fyllt 18 år, så mycket gillar jag den. Men jag ska iaf vänta tills jag är 20. För då har jag velat göra de i flera år, och värkligen låtit tanken få tänkas.
 
En grej med tattos som jag tycker, är att det måste vara något som man är stålt över. För det kommer trots allt va en del av ens kropp i heeeela livet ut. Och man ska va berädd att bära upp den med stålthet!
 

My heros

Alla killar där ute - jag råder er till att inte doucha er mot mej.
Föööör, vad mer behöver jag säja än att dom här killarna alltid backar upp mej...
 
 

hair insperation

Okej nu har jag bestämt mej! Jag ska bli blond, och jag ska få lååångt hår. Allt detta ska ske till sommaren. Grejen är att mitt idiothår aldrig varit så värst bra på å växa. Så jag har gått runt i hela mitt liv med sånt tråkigt halvhår. Men nu ska det bli ändring på detta, jag ska lägga ner myyycket tid och enerchi på att värkligen försöka få håret att bli längre. Idag köpte jag Silicea på apoteket, som ska va bra för hår,hud,naglar. De ska jag äta nu i ungefär 6 månader å se om det händer något. Desutom ska jag nog köpa en spesialborste, som jag ska borsta håret med 100tag varje dag för å få igång hårrötterna. Sedan ska jag desutom byta ut mitt shampo mot något sulfatfritt och bra, och så ska jag äta massa grönsaker och frukt och annat smarrigt. 
 
Och min blonderings-prosess burjar efter jul och nyår. Saknar mitt blonda jag litegrann!
 
 

Är det någon som typ skojar med mej eller nått?

Vaaaad är grejen med att de är kålsvart ute, och klockan är inte äns 5? Sånt här blir jag galen på...

hope you remember my perfume, on you

Jag har 2 stycken pärfymer som är MINA liksom. Det är dom två som jag haft i några år nu, och som luktar Ericafalk. Det är flera som säjer det och spesiellt mina bästisar. Och just därför så älskar jag dom här två så mycket, så jag vill inte byta bort dom. Den ena är en från victoria secret, den där oranga. Kommer inte ihåg va den heter, men de är något med vanilj om jag inte missminner mej. Den har jag haft jätte länge och den gillar jag super mycket.
 
Sedan har vi CLEAN summer escape. Den älskar älskar jag. Den påminner om så härliga grejer och jag trifs så bra i den. Hur som hälst, så var den i begränsad upplaga och säljs inte längre någonstans. Och min håller nu på å ta slut. Så jäkla osoft, jag har letar öööverallt!
Men så kom jag på den brilianta idén, tradera.se! Å till min glädje så fans det flera stycken som sålde sina oanvända summerescapes. Så himla tuuuur! Så nu ska jag bli en traderare och fynda loss! Aplååder tack!
 

Mr fries

Haha säriöst.. Ser ni vilken söt pomfritt som min syster fick igår på Bugerking. Ser ni att den har ett ansikte?!!? :O
Och nej, självklart kunde hon inte äta upp den!

Internationella nalle-dagen

Idag är det faktiskt internationella nalle-dagen. Så jag tänkte ta tillfället i akt och berätta för er om de värdefullaste jag äger. För det är nämligen min nalle. Gosse heter han, eller aa ijentligen Gossenalle. Jag fick honom av mammas barndomsbästis Ekis dagen då jag föddes.
Sedan den dagen har han funnits hos mej. Varenda natt! Jag är heeelt säriös, på 17,5 år, ungefär 6386 nätter, så tror jag att jag har haft Gosse vid min sida 6200 av dom, MINST!
Vissa tycker säkert att detta är hur gay som hälst, medan andra tycker att de är lite gulligt. Men när de kommer till detta så är jag faktiskt som ett barn som inte alls bryr sej. Och jag skulle inte ofra Gosse för nååååååågonting i hela värden. Om han skulle försvinna skulle det vara som att en familjemedlem försvann!
När jag kramar honom så blir jag helt varm och fylld med trygghet. Ni anar inte hur mycket av mina känslor och uplevelser som liksom är intryckta i honom. Haha lägg oxå märke till att jag säjer honom, och inte den! Det är faktiskt viktigt, för det är en kille!!
 
åååååååh gooooosig är han! Han va vit från burjan.. Men med åren så förändras man ju hehe. Jag älskar honom!

Friendsarenan

Nu burjar invigningen av friendsarenan på svt1. Jag tror det är riktigt värt att se, så jag kommer sitta bänkad med pomac! First aid kit kommer dit och ska spela, och dom gillar jag, så det ska bli kul å se!
 
Åååååh fresten apropå friendsarenan... Cant wait tills den 23e november!! Då ska jag på Swedish house maffia där! Woohoo va de kommer bli fantastiskt roligt. Det är liksom mindre än 4 väckor dit! Vad händer med tiiiiden?!?

Brastad Pizza

NU är jag framme på landet. De tar 6 timmar å bila hit men de tycker jag är rätt så sjönt. Jag älskar att åka bil! De är så gosigt. Man bara siter å tittar ut och lyssnar på radio och tar de lungt. 
Nu har vi iaf köpt pizza i brastad. Åh jesus, den pizzan alltså! Det är nog bara Sofia, av alla mina läsare, som förstår hur övernice den är. Det är obeskrivligt!!

Mina planer för höstlåvet

Nu tänkte jag berätta lite om vad som händer på mitt höstlåv. Det är tyvär inga wow-plans meen de är rätt mysigt ändå! Imorn åker jag och pappa och lillasyster, Nihao som jag å soffis brukar kalla henne, till landet på västkusten. Vi ska äta humer och gott och gosa massa. Sen ska vi även en sväng till göteborg å hänga med min släkt som bor där. Det är gosigt för jag träffar inte dom så vansinigt ofta. 
Sedan på tisdagen kommer vi heem, för på onsdag ska lilla Nihao operera sej. Så från onsdag till söndag ska jag vila hemma och göra mysiga saker. Jag och Carre har skrivit kontrakt om att vi ska burja ta tag i vår träning på riktigt nu på höstlåvet. Om vi inte gör de kommer det släpas lös en förbanelse som kommer härja fritt i våra järnor, och så kommer vår vänskap brytas föralltid, å vi kommer ha jääätte svårt att få barn, och vi kommer få rynkor när vi blir 22 år, å vi kommer aldrig mer kuna käna mer än 10tusen kr i månaden, nååågonsin!! 
De käns ju som att man har lite att förlora, så de är onödigt å ta risken!
 
 
Här är jag hejhej!

Jaaa höstlåv!!

Idag hade vi yrkesdag i skolan. De innebar att alla 2or gick på 3 olika föreläsningar somm hölls av människor från olika företag. Jag gick på en med en kille från swedbank, en med en entrepenör och en med en komunikationsansvarig på nånting. Det va faktiskt riktigt lärorikt och intresant. Min favorit va entrepenören, han va så fruktansvärt härlig och på något sätt lite lik mej själv. Han berättade att han har ganska grov dysleksi, prisis som jag själv. Men trots de va han otroligt driven och ville göra väldigt mycket, prisis som jag. Och han sa saker som "de ni tycker är tråkigt, men som ni tvingas göra, ska ni göra med ett stort leende!" och det är ju nästan exakt de mottot som jag har levt efter i typ 6 år. Jag blev otroligt inspererad och glad av hans föreläsning!
 
Wohooo nu har jag höstlåv!! Detta firar jag med en smörbulle från gateu!

we dont need no education

hey boyz n gurlz!
Igår hade jag ju som sakt ledig dag, vilken innebar leeeedighet. Men så typ kl 17 får jag ett sms av jacob i min klass som ba "vilka sidor kommer du läsa till provet imorn?" jag ba nooo no no no noo!! Då hade jag alltså glömt bort att vi hade prov idag. Klantskalligt av mej! Men det löste sej ändå hyfsat bra, för jag e en sån bra problemlösare, genom att jag åkte å hämtade min bok i skolan och traskade hem och pluggade.
Provet gick bra, jag tror att jag rockade! Så de va en lättande sten från järtat. Pjuh!
Nu är jag hemma och är skit varm om öronen. Kanske håller på å få feber. Hoppas inte inte, för imorn får jag höstlåv! 
 

lilllördag, for real

Jag är ledig idag, eftersom 1orna i min skola får sina nya fina softa macbooks idag.... Tycker det är så jäkla osoft att de alltid är årskullen under mej som får sånna fördelar. Det va de i min gamla skola med. Jaja, jag är iaf ledig från skolan.
Hur som hälst så sitter jag å titar på tv. Och fyffaaaaaaan va jag avskyr äckliga amerikanska äckel-dokumentärer. Ni vet såna som hadlar om mäniskor som e besatta av att äta typ kuddar å gips och sånt. Nu är de en mamma som bara äter ost. Asså iiiingenting förutom ost. Jag mår dåligt!!
 
 
 
 

Jag har vart på gala

Jag är lässen för usel update, men min dator har varit hemma hos min kära far.
Nu till det roliga! För i måndags var jag på gala! Min mamma jobbar på "min stora dag" som hade en stor gala på cirkus, och självklart va jag där. Jag och min syster hade vip-band, woooooho. Så vi hängde lite med artisterna och de sjuka barnen efteråt. Blandannat Eric saade och Danny. Fy vad snygga dom är. Jag är as gay men jag är typ lite kär i Danny efter i måndags. Han va så jävla charmig och trevlig och härlig, och SNYGG!! Jag hatar kändiscrusher, det är så jävla värdelöst haha!
 
Galan kommer sändas på TV någon gång i jul, jag säjer till innan för å påminna er som är intreserade av att se den.
 
Sorry för suddiga mobilbilder, meeeeeeen det är inte läge å springa å köpa en superbra kamra när man hänger med sveriges snyggaste artister!



Hej

Inte läge å blogga idag. Jag har svin ont i huvet! Låvar å berätta massa spänande grejer imorn, så håll i hatten och tita in här runt 1-tiden! Godnatt!

Vaar e boxen? Här är boxen!

Igår va jag på maskerad hos en kille i min klass. Det va trevligt, jag va utkläd till en baginbox. Ni anar inte va jag slet med den... Shit! Men den va grymt upskattad iaf!
nu måste jag plugga matte! Har prov imorn! Hejja!

i like to like rain

Ikväll har jag mysit med Basse. Vi tittade på xfactor och hängde hos mej och gick ute i rängnet och bröt arm. Och så planerade vi att vi ska köpa ett husdjur som vi ska dela på. Den ska bo varanan väcka!
Softaste fredagen på länge helt klart!

Out of my mind dnim ym fo tuO

 
 

Jag va hemma hos sofia

Jag var nyss hemma hos min bästis Soffi och lånade lite grejer till min maskeradutstryrsel som jag ska ha imorn. Vad jag ska klä ut mej till får ni veta imorn! De är en riktigt bra kan jag säja!
Hur som hälst så va de ett superfint träd på sofias uppfart som jag va tog en bild på! De är faktikst mysigt när löven blir sådär färgglada, även fast jag inte alls gillar hösten.

Friiiiday is a free day

Godag!
Idag har varit en helt vanlig dag nästan. Förutom att jag fick ett spåntant barnvaktsjobb hos några killar som jag aldrig har träffat. Det va en tjej i min klass som inte kunde så jag ryckte in. Dom va söta och mysiga så de va faktiskt soft! Dom satt mäst och spelade datorspel och kollade på barnprogram.
Dagens bästa är att min favvo-hoffe har kommit hem från Mallis idag! Wiiiiiii!!

Dudurutudu!

 Så jäkla guuuulligt och mysigt och roligt! Haha nu kommer jag såva så himla bra!

Jag är en sån där volontärare

Hejsan folks!
Jag har idag varit i skolan. Efter de åkte jag till rödakorsets secondhandbutik, där jag är volontärarbetare. Det är super mysigt och jag käner mej så himla snäll och duktig och viktig. Och desutom är det så fantastiskt bra för CVt som jag håller på å fylla på! Min mormor jobbar nämligen där också, så jag fick en supersupeerfin silver jusstake av henne som jag har letat runt efter ett tag. Ska ha snygga höga jus i den i någon fin färg, typ lila eller grön eller brun. Namnam!
Kommer pasa pärfekt i mitt nya rum hos pappa. Jag kör lite bohemian-style på det.
Hey plöten

my love

Kolla vad snygg han e! Tog den här imose innan jag åkte till skolan!

Happy birthday Marshall Bruce Mathers, and i love you

Idag firar jag min älskade älskade favvo Marshall, även kallad Eminem, på 40 års dagen! Jag tycker om han, jääätte mycket!! Är aldeles varm i <3t idag!

Lakto

Idag kände jag för å köpa något i kafeterian, as usual. Så kikade jag lite å velade fram och tillbaka ifall jag skulle ta något onytigt eller inte. Det slutade med en Yoggi Yalla! Å inte vilken som hälst, utan laktosfri! Bara för att min bästis Soffi e laktointolerant. Japp, jag gör sånt där ibland. Jag gör som mina bästisar, som är i USA, brukar göra bara för å få en liten daglig dos av dom! De är jäkla mysigt! Bra va?

s11b

Jag går i en sån himla rolig klass. Man får sej alltid ett gott skratt! Idag på matten tog jag å Jacob lite ego-pose-pics.. Jävlar va nice vi är asså, så jävla snygga ändå! Haha nej men det roliga va Hugo som va helt med på noterna i bakrunden. Ååh when u see it nästan!
And this sexy girl, Phil, has very big eyes!

KEEP READING MY BLOGG, OR THIS GIRL WILL BE IN YOUR BED TONIGHT.....

Hatt´n e på, så nu är det godnatt!

Måste vara en av de finaste låtarna som fins

Jag har en ny favorit!
James vincent mcmorow. 
Jag ryser och jag myser. Han är ofattbart underbar å lyssna på!
Hans röst och hans melodier och hans texter bara flyter
och så blir jag löjligt känslosam.
Lent och mjukt och varmt och fint är vad det är.
Perfect!!
  
 Jag är evigt lycklig över att jag hitade den här låten. Den måste vara en av de finaste jag hört! Snälla snälla, ge den 3 lysningar, och du är deeeeeply in love!
 

Jag har pinkat på mej

Jag kände för å vara lite flickig. Så jag målade naglarna i barbie-neon-råsa. Härligt va? Det va värkligen min grej förut att ha neon naglar å kläder å mössor osv... Sen kände jag väl att jag mognade ifrån det litegrann, burjade med brunt, silver, guld, grått, vitt, svart, vinrött, rött, murklila osv. Lite burrigt, och lite tråkigt. Så nu va det dags att få lite wild-life på händerna ijen! Va tycker ni? Det är från depend. Det där råsa som iprinsip alla i min ålder äger haha!

Oh, you're so good

 

StratosJump

I furra veckan skrev jag ju om Felix-killen som skulle hoppa fallsjärm från ungefär 38000 meter. Dom va ju tyvär tvungna att avbryta de försöket eftersom att de blåste för mycket. Men igår så gjorde han det! Å härregud va rädd jag var. Jag satt ihopkurad i min pappas knä och va jätte nojjig. Mitt järta gick typ i 180 å jag vågade knappt titta... Men gud va coooooolt det vaaaaa!!! Shiiiiiit, jag är så imponerad! Han är värkligen cool och jag förstår inte hur man klarar av något sådant! Det sjukaste jag sätt!

hemma

Idag är jag lite sjuk så jag stannade hemma från skolan. Eller sjuk och sjuk, jag e fätt seg och har ont i magen och har fätt mycket plugg som jag måste göra. Så nu gjorde jag lite tid för matte, sosiologi och vila! SMART DRAG ERCAN!

Stefan!

Jag älskar reklamfilmer. Jag och Mange sitter alttid och taggar när reklamen burjar på tv, och vi kan typ alla låtar och repliker i dom bra reklamerna. Vi måste nog va dom ändra i sverige som gillar reklam, men det är värkligen så himla mysigt och roligt!
 
Nu iallafall så älskar jag apotekets nya för alärgi-självtester. Hahahaha jag skrattar högt varje gång han säjer "Kolla!! En farkost!!" Hahahaha de är så jävla braaaa!
 

Brown and blue

Idag färjade jag ju håret. Det blev helt okej.. Jag håller ju på att försöka täcka över ett litet misstag jag gjorde i våras, mitt hår blev då nämligen svart. Hehe! Det va väl lite soft ett tag, men jag vill ha jusbrunt nu å de är sjuukt svårt att få ur den jävla färjen, den sitter som sten! Hur som hälst, nu färjade jag alltså bara utväxten jusbrunt, för att den inte skulle va typ silverblånd som mitt naturliga hår är. Jag ska kriga nu å försöka göra så att längderna blir jusare oxå så jag kan ha mitt jusbruna hår. För sedan i sommar ska jag bli bloooooond ijeeen! Wiiiie härligt va? Ni saknar blond-ercan lite va? Det gör iallafall jag!
Det här juset gav inte håret en chans.. Det ser aldeles gult ut där uppe... Det är murkt och har nästan iprinsip samma färj i hela håret!

Todaydayday sunday

Heey kära!
Idag har jag varit på klass-tjej-brunch. Det va mysigt. Efter det åkte jag å köpte hårfärg och godis och kakor och begav mej till babybeckan. Vi myste och gosade! Hon e så jäkla goooo, vi har vart jättejättebra vänner sen vi va typ 2 år. En väldigt spesiell relation har vi!
Nu sitter jag å multitaskar ett typiskt tjej ungdomsliv... Kolar på söndagskomedi på 4an, målar naglarna, bloggar och gör samtidigt sosiologiläxan. Härligt de där med flera bollar i luften va?
Värdens finaste Filippa å Julia i min klassis

makeup is art

Jag e en tjej ju, och jag älskar smink! Det är så himla roligt. Det är så bra att det fins, så man kan förstärka dragen i ansiktet, framhäva färger och snygga till skavangker. Topptopp!!
Två grejer som jag har spanat in och som jag e sugen på å köpa är först och främst denna finfinfina palett..
Jag är typ kär i den glittriga längst ner till vänster. Woooow vist är den dundersnygg? 
Kostar ca130 kr, fynd!
 
Sedan vill jag även prova den här maskaran
Den ska tydligen framhäva ens naturliga ögonfärg. Tror dock att det är lite bullshit, men de är värt att testa ellehur? Vet inte om jag ska köpa för gröna eller blå ögon eftersom jag har en blandning. Kanske köper båda och ser om det blir någon sjilnad.
Även den kostar ca 130kr.

och choklad förlänger livet

Igår var jag på nordiska museet med Beata på chokladfestivalen som hålls där nu i hälgen. Där mötte vi oxå upp Madde, Olivia, Josefine och Christine. De va hur soft som hälst. Inträder var 60 kr, å så fick man gå runt där inne å smaka och köpa masa choklad. Mådde svin illa efteråt! Det va ingen vanlig marabochoklad utan de va sån fin choklad. Massa olika märken och så! Det fanns allt man kan tängka sej i choklad. Ett hett tips ifall ni inte har något för er i hälgen!

ber om ursäkt för de hämska naglarna
 

PANGkakor

Godmorgon! Jag är hemma med lilasyster Nea som har halsfluss! Så jag gjorde lite pankakes till frulle. Vi åt hallon till det oxå. Nea skrev ner reseptet till de goda pankisarna. Här har ni det!

Hungergames

Idag på idrotten körde vi hungergames. Haha det va prisis lika sjeft som det låter! Hela min klass sprang runt i skogen utanför Dagy och offrade allt! Man dödade inte varandra utan de va typ så att man sprang runt med varsit spelkort som visade vilket distrikt man va från å viket lag och hur stark man va. Å så skulle man jaga varan och ha en duell. Å så blev man satt i finkan. Haha de va blod och svett och tårar kan jag säja, på ritkigt!
Jag själv sög... Satt i finkan hela tiden. Men äsch de va kul ändå!
 

Här kommer frökens favorit

Okej, nu käner jag att det är dags för er att tappa hakan lite... Waah gissa vad som hände idag?! Jag fick A på min komunikations inlämning. Jag blev jättejättejättejätte glad och aldeles rörd och nöjd och frälst! För er som nu siter hemma å ser malliga ut å tängker "Hah, de får jag hela tiden. De e ingen biggie" så säjer jag "Sjut dej själv!". Jag är inte gjord för skolan. Jag är gjord för frihet och äventyr och mys och roligheter! Därför har jag i hela mit liv haft små problem med allt från dysleksi till konsenrtationsvårigheter till studieteknik till att äns palla satsa. Sååå detta va så härligt! Jag är otroligt glad och fick lite motivation. För de är ju så att de ämnen som man e bra på, blir ju kul, å då vill man satsa! I love komunikation nu!!

de blev fint i örat

Jag älskar dom dagar när man har ny fräch och BRA musik på sin spotify. Det går värkligen i pärioder det där... Ibland så ba flyger den bra musiken in i datorn och landar fint och prydligt i en spottilista. Medan andra pärioder så måste man värkligen leeeeta å leta för å desperat adda nån halvbra låt med nån bra artist, bara för att man behöver något nytt! Å så tvingar man sej sen att tycka att det är bra, även fast det bara ijentligen är mellanmjölk. Men nu iallafall så har jag en som goooopäriod! Imorse hörde jag en underunderunderunderbar låt på morgonpaset i p3. Kändes som jag gick på måln när jag gick up för rulltrapan i mörbycentrum. Sedan lysnade jag på den hela dagen och fick såna ryck att jag ville hoppa up på någon, och att den pärsonen  sen skulle snurra runt mej, och jag skulle luta huvet bakåt å mmit hår skulle fladra i vinden å jag skulle leeeee så stort! Tyvär så kom aldrig rätt tillfäle, med rätt partner, så det resulterade i att jag gick runt hela dagen med ett smile like heaven. Å så gav jag ifrån mej lite "iihhhjhjhji" läten plus några skutt och ett cpryck ibland oxå. Underbart det där, underbart!
 
Here it is! Lysna å le!
 

En grej jag blir irri på

Alltså seriosly.. Jag blir så jäkla trött på folk ibland! Tillexempel när man står och pratar med några som man inte käner så där vansinigt bra. Och så är det ingen som gör någonting för att få in en i samtalet. Påriktigt, även om folk inte bryr sej så mycket om "nykomlingen" så kan man väl ändå va ödmjuk och sjön!? Man käner sej som värsta outsidern och blir as stel. Jag tycker pärsonligen inte att det är den ensamas ansvar att försöka komma in i samtalet, som ofta tillochmed är fätt intärnt. Så jag tänker fruktansvärt mycket på hur jag pratar, när det kommer in en ny i gänget. Typ berättar bakrundsfakta och så ifall man berätar någonting... För det är värkligen hämskt att sitta  i ensam-sitsen. Håller ni med?
 

Bus ercan

Hahahah jag har burjat med en ny jätte rolig min. Jag gör den jätte ofta. Så fort jag blir ägd eller e busig eller blir chenerad. Jag kallar den bus-ercan-minen. Den är så kul å göra! 
ungefär såhär ser den ut! Man titar sej oxå omkring med ögonen åt båda hållen... Som om man kollar läget innan man ska fly! Spänn å le!
 

Dagens gisningslek

Ja hejsan hörni!
Gissa vad i hela friden detta är? Vad kan det vaaaara?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svar:
Det är inte ett par kalsonger som någon snygg kille glömt. Det är inte ett par shorts. Och det är inte ett kuddfodral. Å det är häller inte en grytvante.
Nej det här är mina operationstrosor som jag fick när jag opererade knät nu i våras. Jajamän! Svårt att tro... Dom e läskigt stora. Det är många som skrattar när jag visar dom. Jag sparade dom som minne. Dom e så roliga!

Mysig inredare

Imorse tjände jag mej så jävla kreativ. Vi delar just nu på en spegel i min familj. Alltså tre tjejer på en spegel. Det går ju... Hur som hälst. Det va min tur att ha spegeln, och då stäler jag den alltid framför soffan som står framför fönstret, för å få bra sminkjus. Japp! Men eftersom att golvet e halt å spegeln e hal så halkade den ju ner å det va osoft. Därför såg jag mej omkring å rafsade åt mej divärse random saker som stog i min närhet, som jag använde som stöd åt spegeln. Fyfan va estetiskt! Det skulle kuna va från en inredningstidning, håll med om de? Jag blev nöjd! Dagen blev bra!

tired and hungry

Heeeej ni! Mår ni bra? Jag mår bra!
Idag på naturkunskapen titade vi på en film om hållbar utväckling. Det syns att den va underhålande å intresant ellehur?

Killen som ska hoppa

Har ni läst om Felix, killen som ska hoppa falskärm från 37km idag?! Jäääklar vilken grej. Jag är sjukt insatt, följer live raporteringen på aftonbladets hemsida. Han ska altså åka upp 3.7 mil rakt up i himlen i en helium balång. Han har på sej en rymddräckt för att blodet inte ska burja koka, å så att han kan andas, och så att han ska klara 70 minusgrader. Han kommer färdas fortare än judets hastighet och han kommer falla i över 5 minuter. Förståår ni hur sjukt det är?! Jag är lite orolig för honom. Tänk om han burjar brinna och blir ett sjärnfall typ. Fy va läskigt! Hoppas allt går väl! Det vore så häftigt!
 
Klicka på bilden så kommer ni diräkt till liveraporteringen!! Han hoppas kl 19.30!

Jag hatar folk som snor, tar, baxar och tjuvar saker!!!!

Assså ååh jävla fan! Ibland blir jag så jävla as sur!! Någon jävel har brutit sej in i vår bil som stog parkerad på en parkering. Å snott all bensin och lite annat. Köp egen jävla bensin! Dyk ner i en jävla paperskorg, leta efter några jävla tomburkar, panta dom å köp egna grejer istälet för att ta av oskyldiga snälla mäniskor. Asså ge fan i mina saaaaaaaker jävla trötta as. Ååååh jag får panik på folk som taaaaaaar saker av andra! Vad är grejer? Är dom då helt plötsligt mer värda än oss, så dom har rätt att ta de som e vårt?! Äckigt och smutsigt och fult!! Sluta upp, jävla iddis!! Hur kan ni leva med er själva?!

you know this lovely song?

 

Nu blir jag vis, med min visdomstand

Jag har svin ont i munnen och mår as illa. Min visdomstand håler på å smyga fram... Hjälp va obehagligt det är. För de fursta käns de som jag har mat längst in i kinden eftersom de buktar ut, för det andra så värker de i hela högersidan av kroppen eftersom att de påvärkas! Guuuuuuuud! Jaja, jag tröstar mej med att låssas att jag blir vis.. Visdomstand liksom! Käns ju lite som att smartheten kommer farande å att man blir erfaren och mogen i samband med att dom kommer.
Säriöst, ser ni hur brutalt det är med visdomständer?! Dom smygen liksom fram från inre delen av huvet typ... Aaaah hjälp!! Å så puttas dom ut på snäden och knuffar de andra tänderna. De är as plågsamt. Hoppas bara inte jag behöver dra ut dom. Jag hatar blod och jag hatar såna där äkliga ingräpp!

Ikea

Idag va de ikea för hela slanten! Fick med mej en massa bra och fina grejer hem. Både till badrummet, mitt rum och min garderåb. Hur härligt som hälst! Men man blir fruktansvärt mosig efter en eftermiddag på ikea, så jag ska gå och lägga mej efter middag och duch! Vi hörs imorgon älskade ni! Godnatt!

Same same but diffrent

 
 
 

Dagens EricaFalk

 
 
Dagens EricaFalk måste bli den här låten! Den är så fantastiskt bra! Jag och Susanna och Sofia lysnade på korta versioner i sommras, eftersom den inte hade släpps då. Men nu för några väckor sedan så kom hela ut och jag blev väldigt glad. Jag måste skryta lite och säja att jag haft bra koll på IconaPop sedan deras fursta låt Manners kom. Jag gillar dom jätte mycket, tycker dom är så svincoola och bra! Och den här låten är mer än bara bra clubmusik, den e liksom galen. Allt i ett! Å massa! Å mycket! Å universum! Å så jävla skit bra och taggande!

En fin höstdag

 
Jag och lilasyster Nea gick ner till djursholmstorg tidigare idag för å köpa lite lunch och lördagsgodis. Dessutom svängde vi förbi gatue där min babe Carro jobbar. Hon va svinsöt i sin shalett!! Köpte med mej en kaffe och nu e jag hemma och softar. Carro svängde även förbi här hemma, med lite bullar å choklattårta, eftersom att hon stängde och fick ta med så mycket hon ville efterom att allt ändå skulle slängas. Nice!! 

Älskar snickarlivet

Vi flytade ju för några väckor sen. Så den här helgen leker vi "äntligen hemma" hos oss. Vi har målat i mitt nya rum och jag har flytat in mina möbler och saker. Just nu håller vi på å riva en vägg, och imorn åker vi till Ikea för shopping å köttbullar!
 
Hemmafixarn Ercan
 

Mina xfactor favoriter

Jag kollar på x-factor. Har faktiskt följt det sedan de startade. Idag var fursta fredagsfinalen, wooh tagg! De jag hejjar på är iaf furst och främst såklart Malcolm. Wow ingen är förvånad eftersom rap e min favvofavvo. Men han e faktiskt en riktigt bra rappare, sjukt skiklig och samtidigt ger han en sjukt fet känsla när han upträder tycker jag. Sjukt soft och duktig är han. Men sen hejjar jag även på Isak, lilkillen ni vet? Han är så jäävla söt och charmig så jag svimmar. Å så är han så fantastisk på å sjunga. Om ni har sätt franska filmen gosskören, så är det typ så det käns. Han har värsta jusa pojkrösten, å han e så himla bra! Tillsist då så hejjar jag även på Benny, Bennybroor! Hans röst är helt sjukt gripande. Och han e så jävla mysig som ba glider in och är lite osäker, å så blir man så lyklig när han ba har en sån röst som är helt enorm. Åh! Det är mina xfactor babes!
 
Sen måste jag tilläga att alla i xfactor är sjukt bra. Vill typ inte att någon ska åka ut!

Dagens EricaFalk

 

Okej för att spinna igång mit bloggjul lite extra nu så inför jag här med en ny kategori! Darataraa!
"Dagens EricaFalk". Detta betyder alltså att jag ibland, de dagar när jag käner att Wow det här älskar jag eller det här vill jag dela med mej av, så hamnar det liksom på Dagens EricaFalk. Det är spesiella saker som finns där, det är inget flams! Det heter just Dagens EricaFalk för att det är rakt ifrån insidan av lilla mej, bara mej mej mej. Låtar, bilder, videoklipp, händelser, pärsoner osv som berör mej eller på något annat sätt ligger mej varmt om själen och hjärtat. Spännande va? Låt er inspereras älskade vänner!
 
 

Detta måste vara något av de sjukaste jag sätt

 
 
Aaaah så jävla galet! Jag tänkte förklara vad det är som händer i denna filmen, eftersom jag själv inte förstog furst. Såhär, en rysk kille är ute å kör lastbil. Helt plötsligt å svänger han, så att en annan lastbil från andra håller kör rätt in i lastbil nr1, men väjjer lite. Då flyger alltså chaffisen i lastbil2 ut genom rutan helt oskadd. Hahahahaha! Älskar hur förvirrad han ser ut när han kommer ut. Haha undra vad han tänkte.. "lever jag?! är jag död!?". Gud vilken änglavakt folk har ibland!

Inge mer solariumande!

Idag när jag, som alltid när jag kommer hem efter en lång dag inklämd i trånga jeans, tar av mej byxorna så märker jag till min förskräkelse att benen e helt murk-vita / ljusbeicha... Vart tog solbränan vägen?! Oh gud det är oktober mina vänner, oktober. Hur trist det än är så måste vi inse faktum. Nu tänker ni att "Hon kan ju bara sola solarium å sluta tjata". Men inte då. Jag har nämligen låvar mej själv att jag ska sluta sola solarium. Jag såg en bild på Debora harry, ni vet sångerskan i Blondie. Hon va sjukt snygg som ung, men nu va ansiktet fullt med ålder. Då bestämde jag mej för att jag ska va fin å fräch hela mitt liv. Steg 1 är då att trappa ner markant på solariumsolande.
 
Sååå, alltså.. Solarium får jag bara sola vid yterst få tillfällen. Om det är stor fest, student, stor fölsedag osv.
Och när jag är ute i solen så ska solskydsfaktorn på! Annars kommer rynkorna framkrypandes fortare än jag anar, och det vore ju synd. Jag som älskar å va ung och fräch!
 
NO!

I love u värdens universums allts bästa soffiloo! Hoppas du blir frisk snart, jag saknar dej så jag får ont i magen!

Nu när jag kom hem så kom jag å tänka på min bästis Sofia som e i Usa helt själv, å e aldeles sjuuuk! Stackarn va? Tur att hon har bra vänner där å en bra familj som kan ta hand om henne lite. Jag tängkte i allafall skicka en puss-å-hej-å-jag-e-lässen-för-din-skull-bild till henne nu! Här kommer den!
 
 
Och om ni känner att ni vill läsa om hennes highschool år i Seatle, så har hon en blogg som hon updaterar ibland! Klicka HÄR så transporterar jag dit dej snabbare än du hiner blinka!(beroende på hur snabbt dit nätvärk e)

Sunny friday!

Hej Hörni! Idag är det strålande sol ute, det är tillåmed varmt! NIIICE! Jag har varit väldigt glad hela dagen, jag påvärkas så löööjligt mycket av juset från solen! Nu har jag slutat å väntar på min privata chaför som heter Pappa. Missade min buss så han får komma till unsättning. Har pirrande känslor i hela magen å vill skratta. Käns lite som våååår, oooh cant wait till det är april!

First movie eever!

 
 
Fätt svettig, men jag hade just köttat sönder på idrotten!

En liten update från bullpåsen

Sådärja! Nu e jag super nöjd med designen! Aplååder jajaaa! Designen är gjord av Keilys.org , riktigt grym tjej som designar fina bloggdesigner. Ett hett tips till er som e sugna på en ny fin bloggis!
 

Nu till dagens viktigaste!! Vad är de för dag idag? KANYLBALLENSDAAG! Detta är nog en av mina favorit högtider. Jag älskar bullar väldigt mycket, de är fruktansvärt smarrigt. Så varje 4e oktober spårar jag ur... Idag tex så köpte jag 7 bullar som jag tryckte i mej. Och nej jag åt ingen lunch, och ja jag mådde fett illa och ja jag mår fetttt illa fortfarande. Men det är de värt. Varje år försöker jag typ överträffa mej själv, å se hur mycket jag tål. Jag vet, sjukt betende men sånt är så jävla kul! Får se hur det går på dansen ikv, ifall jag lyckas behålla alla bullisar i magen eller om jag ba kräks ner hela golvet. Shit de vore äckligt

Jag e så teknisk

Ååååh sådär! Jag blir så jävla glad ibland på mej själv! Jag slutar då aldig förvåna.. Full of suprises är jag!
5 minuter efer senaste inlägget så ba fick jag en ide som jag provade och vips så hade jag fixat profilbilden här på bloggen. Ett problem mindre i värden! Gud va sjönt! Och guud va teknisk jag e!!
Lets celebrate!
 
 
 Nej men ärligt.. jag e sjukt onöjd med designen! Det blev opersonligt och tråkigt och fult, så jag ska fixa en ny! Jag gör de så fort jag har möjlighet!

Oh no!

Okej hello! Jag har lite problem med designen.. Ni ser min profilbild, det är defenitift inte jag och nu försöker jag ändra men det går inte så bra! Ska klura lite till!

1021012

Heeej alla gamla och nya! Välkomna till min nya blogg! Jag håller just nu på å fixa och trixa med den, och planerar att inom en snar snar framtid burja skriva och busa så mycket som jag orkar med!
 
Jag låvar att försöka...
  • Uppdatera minst 3 gånger dagligen, med vissa undantag!
  • Göra videobloggar relatift ofta
  • Ha aktuella bilder till varje inlägg
  • Ha roliga, återkommande kategorier, som tex Ercan tipsar / Veckans HisochDiss
För att detta ska bli en så toppen blogg som möjligt vore det kul om ni kommenterade något ibland, om det var något ni gillade, eller något som ni inte alls gillade. Då vet jag vad ni vill läsa om och kan anpassa det lite till er! Kuuuul va? Jag är iaf svintaggad. Hoppas ni också är det!
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus